Fő tartalom átugrása
Minőségi alapanyagokból 1952 óta.

KÜLDETÉS &
FILOZÓFIA

Megújult csapatunk friss szemléletmódot hoz magával, a küldetésünk változatlan: megőrizni és tovább vinni a Jégbüfé évtizedes hagyományait.

Az újranyitás számunkra egy új kezdetet jelent, amely tiszteletteljesen épít a régi értékekre, de egyúttal új dimenziókat is hoz a cukrászda életébe.

Mérföldkövek

A KEZDETEK​

A Jégbüfét 1952-ben nyitotta meg Flaschner Sándor, Papp Endre és Bori István, aki a cukrászda első vezetőjeként is tevékenykedett. Mivel az üzlet fagylaltot, jégkrémet, parfét és egyéb hideg termékeket értékesített, kézenfekvő választás volt a Jégbüfé név – igaz, ezt a kezdetekkor még két f-fel, Jégbüfféként írták.

AZ IKONIKUS HELYSZÍN​

A Jégbüfé évtizedeken át Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a Kígyó utcában, a Ferenciek tere közvetlen szomszédságában működött, és hamar a város egyik legkedveltebb cukrászdájává vált. Az, hogy az üzletnek ennyi időn át sikerült talpon maradnia, javarészt annak köszönhető, hogy a hagyományos édességek mellett folyamatosan nyitott maradt az újításra is.

A KÜLÖNLEGES JÉGBÜFÉ-FAGYI​

A Jégbüfé országszerte híressé vált saját készítésű fagylaltjáról: a 60-as években még igazi kuriózumnak számított egy olyan hely Budapesten, ahol akár télen is meg lehet enni egy-két gombóc fagyit, így Csepelről, Kispestről vagy éppen vidékről is érkeztek vendégeink csak azért, hogy újra és újra megkóstolhassák az édességet.

ÚJ HELYSZÍN, MEGSZOKOTT MINŐSÉG​

Most megújult környezetben kizárólag a Fény utcában várjuk de változatlanul magas minőségben az édességek szerelmeseit: óriási fagylalt- és süteményválasztékunk mellett tortákkal, kávékülönlegességekkel, és persze a saját receptúra alapján készített gofrinkkal. ​

PRÉMIUM MINŐSÉG

AROMAMENTES
Minden süteményünk és fagylaltunk 100 százalékban aromamentes. Hiszünk a hagyományokban, ezért kizárólag friss és természetes alapanyagokat használunk: csak így tudjuk garantálni az autentikus Jégbüfé-élményt.
KÉZMŰVES
A Jégbüfé összes édessége kézműves módszerekkel, gondos odafigyeléssel és szakértelemmel készül, hogy garantáltan mindenki elégetetten távozhasson az üzletünkből.
SZÍNEZÉKMENTES
Minden termékünk teljesen színezékmentes: a friss alapanyagok természetes színeire támaszkodunk a receptek összeállításakor, hogy édességeink a lehető legegészségesebbek legyenek.
TARTÓSÍTÓSZERMENTES
A Jégbüfében hosszú évtizedek óta a frissességre törekszünk, ezért egyáltalán nem használunk tartósítószereket: mi még ma is hiszünk a helyben készített, frissen fogyasztott édesség varázsában!
VEGÁN
Számunkra mindenki, aki megkóstolná valamelyik édességünket, ugyanolyan fontos, ezért hagyományos termékeink mellett széles vegán választékot is találsz nálunk.
VALÓDI VAJ
A minőségi alapanyagok kulcsfontosságúak ahhoz, hogy fenntarthassuk a hagyományos Jégbüfé-minőséget, ezért kizárólag valódi vajat (nem pedig margarint) használunk édességeinkben.
FRISS TOJÁS
Hiszünk az odafigyelésben és a minőségi alapanyagokban, ezért se fehérjeporral, se mással nem helyettesítjük a friss tojást.
FRISS TEJSZÍN
Nem véletlenül vált mára fogalommá a jégbüfés fagyi: a hagyományoknak megfelelően továbbra is kézműves módszerekkel, friss, főzött tejszínből dolgozunk, és soha nem porból készítjük a krémes édességet.
Galéria

Édes

Pillanatok

Nézd meg, milyen nálunk egy falat boldogság!