Fő tartalom átugrása

Fagylalt​

A Jégbüfé országszerte híressé vált saját készítésű fagylaltjáról: a 60-as években még igazi kuriózumnak számított egy olyan hely Budapesten, ahol akár télen is meg lehet enni egy-két gombóc fagyit, így Csepelről, Kispestről vagy éppen vidékről is érkeztek vendégeink csak azért, hogy újra és újra megkóstolhassák az édességet. A fagylaltok friss, főzött tejszínből készülnek, aromamentes hozzávalókkal.

Classic

Mák
Marakuja mandula ropogóssal
Ananász
Vanília
Stracciatella
Vörös bársony
Fehércsokis keksz
Tiramisu
Dubai csoki
Pisztácia
Vörösboros málna
Rákóczi túrós
Sós karamell
Rumos gesztenye
Puncs
Csokoládé

Cukormentes

Jegeskávé
Áfonya
Mangó
Málna
Mák
Eper
Stracciatella
Csokoládé

Sorbet

Szeder
Citrom
Málna
Eper